Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü/Grafik Tasarımcı

Görev Tanımı:

• Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Grafik Tasarımcısı, web site görselleri, duyuru afişleri, kitap/dergi, alan tasarımları ve kurumsal kimlik gibi çeşitli ürün ve faaliyetlerin görsel tasarımını yapar. Tasarım stili, format, baskı vb. konularda danışmanlık yapar ve çalışmaların kontrolünü sağlayarak kurumsal yaklaşımlarımıza uygun hale getirilmesini sağlar.
  • Grafik Tasarımcı, çalışmaların Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Kurumsal İletişim Kriterleri’ne uygun olarak hazırlanmasından sorumludur.

Genel Nitelikler:

• Üniversitelerin ya da Meslek Yüksek Okullarının Grafik Tasarım ve ilgili bölümlerinden mezun,
  • Alanında en az 2 yıl deneyimli,
  • Tasarım konusunda Photoshop, Illustrator, Indesign, After Effects, Premiere Pro programlarını iyi derecede kullanabilen,
  • MS Office programlarına hâkim,
  • Görsel/basılı malzemelerin tasarım ve uygulama süreclerinin yürütülmesinden sorumlu,
  • Yaratıcı ve yeniliklere açık,
  • Tasarım konsepti ve içerik görselleştirmesinde proaktif olarak geliştirmeler yapabilen,
  • Trendleri takip ederek çok yönlü düşünebilen ve hızlı fikirler üretip uygulayabilen,
  • Yöneticisi tarafından verilen deadline tarihlerine uygun olarak çalışan,
  • Hızlı aksiyon alabilabilen,
  • Takım çalışmasına ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen ekip arkadaşı arıyoruz.