SUNDUĞUMUZ FAYDALAR

EĞİTİM

Genç ve dinamik ekiplerden oluşan çalışan kadromuzda, ekip arkadaşlarımızın eğitimlerine destek olmak ve gelişimlerini görmek bizler için çok değerli. Yüksek Lisans ve Doktora eğitimlerine devam eden personelimize akademik izin hakkı tanıyoruz.

Tüm çalışanlarımızın katılma hakkının olduğu kişisel gelişim, mesleki ve teknik eğitimler düzenliyoruz. Sürekli gelişimi destekleyerek çalışanlarımızın, eğitim ve gelişim faaliyetlerini sürdürüyoruz.

SAĞLIK

Sağlığınız bizim için önemli. 1 yılı doldurduğunuzda Bireysel Sağlık Sigortası, 2 yılı doldurduğunuzda ise eşiniz ve çocuğunuzun da yararlanabileceği Tamamlayıcı Sağlık Sigortası hizmeti sunulmaktadır.

YEMEK

Maaşınıza ek olarak Metropol yemek kartı verilmektedir ve her ay belli miktarda yemek ücreti yüklenmektedir.

T3 VAKFI

“Teknoloji Geliştiren Bir Türkiye” hedefiyle çıktığımız yolda sen de bizimle yürümek ister misin? Türkiye’nin dünyada söz sahibi olabilmesi, ekonomik ve insani açıdan gelişen toplumlar arasında yer alması için Milli Teknoloji Hamlesinin kaçınılmaz olduğuna inanıyoruz. Yürütmekte olduğumuz proje ve çalışmalar kapsamında Türkiye’nin Milli Teknoloji Hamlesini gerçekleştirmesine yönelik katkı sağlamak için azim ve kararlılıkla çalışan genç ekibimizde seni de görmekten mutluluk duyarız!

İnsan Kaynakları Ekibi

Sıkça Sorulan Sorular

Vakfımıza iş başvurusu yapabilmek için web sitemizi (kariyer.t3vakfi.org) ziyaret etmeniz gerekmektedir. t3vakfi.org sitemizde yer alan “Kariyer” butonuna tıkladığınızda T3 Kariyer ekranına yönlendirileceksiniz. “Açık Pozisyonlar” başlığına tıklayarak pozisyonlarımızı görüntüleyebilir ve başvurunuzu iletmek istediğiniz ilanın alt köşesinde bulunan “Başvur” butonuna tıklayarak “İş Başvuru” formumuza ulaşabilirsiniz. Formda yer alan bilgileri doldurduktan ve ilgili dokümanları (Öz Geçmiş, Transkript ve Ön Yazı) yükledikten sonra “Gönder” butonuna tıkladığınızda iş başvurunuz gerçekleşmiş olacaktır.

Vakfımıza iş başvurularınızı web sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

İş başvurusunda bulunmuş tüm adaylarımıza, başvuru durumu ile ilgili geri dönüş sağlanmaktadır.

Vakfımıza ilettiğiniz iş başvurunuzla ilgili süreciniz sonuçlanmış ise tekrar başvuruda bulunabilirsiniz.

Tüm SSS

• Bu alan zorunlu.