Sıkça Sorulan Sorular

Vakfımıza iş başvurusu yapabilmek için web sitemizi (kariyer.t3vakfi.org) ziyaret etmeniz gerekmektedir. t3vakfi.org sitemizde yer alan “Kariyer” butonuna tıkladığınızda T3 Kariyer ekranına yönlendirileceksiniz. “Açık Pozisyonlar” başlığına tıklayarak pozisyonlarımızı görüntüleyebilir ve başvurunuzu iletmek istediğiniz ilanın alt köşesinde bulunan “Başvur” butonuna tıklayarak “İş Başvuru” formumuza ulaşabilirsiniz. Formda yer alan bilgileri doldurduktan ve ilgili dokümanları (Öz Geçmiş, Transkript ve Ön Yazı) yükledikten sonra “Gönder” butonuna tıkladığınızda iş başvurunuz gerçekleşmiş olacaktır.

Vakfımıza iş başvurularınızı web sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

İş başvurusunda bulunmuş tüm adaylarımıza, başvuru durumu ile ilgili geri dönüş sağlanmaktadır.

Vakfımıza ilettiğiniz iş başvurunuzla ilgili süreciniz sonuçlanmış ise tekrar başvuruda bulunabilirsiniz.

Vakfımıza, daha önce değerlendirmenizin yapıldığı aynı pozisyon adına iş başvurusu yapmak isterseniz başvurunuzun olumsuz sonuçlanmasından “6 ay sonra” yeniden başvuru yapabilirsiniz. Farklı pozisyonlar için herhangi bir zaman sınırlaması bulunmamaktadır.

İstediğiniz tüm pozisyonlarımıza başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.

İnsan Kaynakları ve ilgili birim koordinatörü tarafından yürütülen ön değerlendirme süreçleri olumlu sonuçlanan adaylarımız, Vakıf Müdürümüz ile yüz yüze görüşme gerçekleştirmektedir. Değerlendirmeler neticesinde adaylarımıza başvuruları ile ilgili geri dönüş sağlanmaktadır.

Mülakat sonucu ile ilgili bilgilendirme e-posta yoluyla sağlanacaktır. Değerlendirme süreci hakkında bilgi almak isteyen adaylarımız insankaynaklari@turkiyeteknolojitakimi.org adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilmektedir.

Başvuru yapmak istediğiniz pozisyon, lisans mezuniyeti koşuluna sahip ise mezun olduktan sonra tarafımıza iş başvurusu yapmanız gerekmektedir.

Vakfımızda hafta içi 08:00-17:00, 09:00-18:00, 10:00-19:00 saatleri aralığında; cumartesi günü ise uzaktan çalışılmaktadır. Proje süreçlerimizin ilerleyişine bağlı olarak çalışma saatlerimizin yoğunluğu değişkenlik gösterebilmektedir. Vakıf çalışanlarına yemek kartı hizmeti sunulmaktadır.