STAJ

T3 VAKFI STAJ

Milli Teknoloji Hamlesi'nin öncü kurumu Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nda geleceğin teknolojilerini geliştirecek gençleri yetiştirme ve toplumda bu alanda farkındalık oluşturma hedefi ile çalışan genç ve dinamik ekibimizde yer alarak bu yolculukta bizimle beraber yürümeye ve benzersiz deneyimler elde etmeye var mısın?

Cevabın evet ise seni de staj programımıza bekliyoruz!

Staj döneminde, ileri teknoloji ve girişimcilik eğitimleri sunan projelerimiz ve dünya çapındaki etkinliklerimizin hazırlık aşamalarında yer alacak, profesyonel ekibimizle omuz omuza çalışma imkanına sahip olacaksın. İlgi alanın doğrultusunda yer aldığın ekipte, hem akademik gelişimine katkı sağlayacak hem de benzersiz tecrübeler edinme fırsatı bulacaksın.

Haydi, sen de bize katıl!

Sıkça Sorulan Sorular

Vakfımıza staj başvurusu yapmak için kariyer.t3vakfi.org/tr/ web sitemizi takip etmeniz gerekmektedir. Stajyer adaylarımız web sitemizde bulunan “Kariyer” butonuna tıklayarak “Staj Başvuruları” alanına ulaşabilmektedir. Mail yoluyla başvuru kabul edilmemektedir.

Gönüllü staj, okulunuzun sigortanızı karşılamadığı, kendi istek ve arzunuzla yaptığınız staj türüdür. Zorunlu staj ise okulunuz tarafından sigortası yapılan ve mezun olabilmeniz için bölümünüz tarafından şart koyulan staj türüdür.