TEKNOFEST Yarışmalar Koordinatörlüğü/Uzman Yardımcısı

Görev Tanımı:

• TEKNOFEST yarışma başvuru süreçlerini takip eder.
  • Mevcut yarışma şartnamelerinde içerik güncellemeleri yapar, güncel teknolojik alanları araştırır ve yeni yarışma şartnamelerini hazırlar.
  • Rapor değerlendirme süreçlerini yürütür; kriterlerini, şablonlarını oluşturur ve günceller.
  • Kurumsal Yönetim Sistemi (KYS) içerisinde yürütülen süreçleri takip eder ve uygular.
  • Yarışmalar ile ilgili kurulları oluşturur ve organize eder.
  • Süreçteki tüm mailing faaliyetlerini yürütür.
  • İlgili yarışma yürütücüsü kurumlarla iletişim halinde olur, geri bildirimlerde bulunur ve geri bildirimleri toplar.
  • TEKNOFEST Festival sürecinde ilgili yarışmaların operasyonel süreçlerini takip eder.

Genel Nitelikler:

• Üniversitelerin ilgili Mühendislik Fakültelerinden, Teknik Yüksek Okullarından veya İdari Bilimler Fakültelerinden mezun,
  • İdari işler süreçlerine hâkim,
  • MS Office programlarını etkin kullanabilen,
  • Organizasyon becerilerine sahip,
  • Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen,
  • Bulunduğu süreci hızlı kavrayan ve geliştirebilen,
  • Takım çalışmasına yatkın, iletişimi güçlü, analitik düşünebilen,
  • Seyahat engeli bulunmayan,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olan,
  • Üsküdar’da bulunan ofisimize ulaşım engeli bulunmayan ekip arkadaşı arıyoruz.

Seçim Modeli

1. Duyuru & Başvuru Süreci
    1. Başvuru süreci duyurulur ve tüm öz geçmişler online olarak sistem tarafından toplanır.
  2. Ön Değerlendirme
    1. Öz geçmiş taraması gerçekleştirilir, uygun adaylar ikinci aşama mülakata davet edilir.
  3. Yüz Yüze Mülakat
    1. İkinci aşamaya geçen adaylarla mülakat gerçekleştirilir.